Yalovada ihtiyaç sahibi çocuklara yardım kampanyası

Yalovada ihtiyaç sahibi çocuklara yardım kampanyası


YALOVA (A.A) - Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi (ÇKM), "Bir elbise, bir oyuncak; hayat paylaştıkça güzel olacak" adlı kampanya kapsamında ihtiyaç sahibi çocuklara destek verecek.
     ÇKM Müdürü Süleyman Tamer Balkaş, kampanyanın, hayırsever ve gönüllülerin ihtiyaç sahibi çocuklara yardım etmesini sağlama amacını taşıdığını söyledi. Kampanyanın 5 Mayısa kadar süreceğini dile getiren Balkaş, şöyle konuştu:
     "Mutluluk alırken, mutluluk verebilmek en güzel alışveriştir. Hemen hemen her evde 0-12 yaş grubu çocuklara göre kullanılmayan kazak, pantolon, ayakkabı, kaban, çanta, tişört, şort gibi elbiseler, oyuncaklar mutlaka vardır. Şehrimizde, ilçemizde üzerine giyecek elbisesi olmayan ve belki hayatında oyuncakla tanışmayan çocuk sayısı da yabana atılamayacak kadar çok. Bu düşünceden hareketle önce kendi ilçemizdeki ekonomik gelir seviyesi düşük olan ihtiyaç sahibi yavrularımıza bu projeyle destek olmayı hedefliyoruz. Gönüllü harekete destek olmak için gereken tek şey, belirlenen merkezlere temiz ve kullanılabilir elbise ve oyuncakları teslim etmek."
    
     Muhabir: İsmail Ersan / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Yalovada ihtiyaç sahibi çocuklara yardım kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER