Yalovada servis kullanan öğrenciler bilinçlendirilecek

Yalovada servis kullanan öğrenciler bilinçlendirilecek


YALOVA (A.A) - Yalova Emniyet Müdürlüğü, Yalova Servis İşletmecileri Esnaf Odası ile Öğrenci ve Personel Servis İşletmecileri Kooperatifi ortak bir projeyle servislerden yararlanan çocukları bilinçlendirecek.
     Yapılan üçlü işbirliğiyle servislerden yararlanan çocukların servis içinde ve dışında nasıl hareket etmeleri konusunda bilinçlendirilmesi hedefleniyor. Projeyle ilgili Sevim Göğez İlköğretim Okulunda bir toplantı düzenlendi. Başlatılan çalışmayla ilgili Yalova Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Oktay Tunç ile Personel Servis İşletmecileri Kooperatifi (Yalova Serkoop) Başkanı Kadir Öksüz, konuyla ilgili basın mensuplarına bilgi verdi.
     Öğrencilerin servis içinde ve dışında ne şekilde davranmaları konusunda bilgilendirileceklerini belirten Tunç, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerinin hazırlanan afiş ve broşürler dağıtacağını söyledi. Tunç, şöyle dedi:
     Biz servis işletmecileri konu geleceğimiz olan çocuklarımız olduğunda sorumluluğumuzun tam olarak bilincindeyiz. Servislerimizde çocuklarımızın güvenliğini, konforunu, okul gidiş ve dönüşlerinde iç huzurunu bozmadan hizmet vermek bilinciyle hareket ediyoruz. Her gün yüzlerce çocuğumuzu yol arkadaşımız yaparak onların güvenli bir şekilde okullarına ve evlerine gitmesini sağlamaktayız.
     Yalova Serkoop Başkanı Kadir Öksüz ise şunları kaydetti:
     Çocuklarımızın bilinçlenmelerini istedik. Onlardan servise bindikten sonra emniyet kemeri takmalarını, servis aracı durmadan inememeleri, hareket halindeyken ayağa kalkmamalarını, yüksek sesle konuşup dikkat dağıtmamalarını ve servislerde camdan sarkamamalarını istiyoruz. Çocuklarımız bizim için çok değerli.
     Yapılan konuşmaların ardından Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri çocuklara hazırlanan broşürleri dağıttı.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Yalovada servis kullanan öğrenciler bilinçlendirilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER