Yalovadan kısa kısa

Yalovadan kısa kısa -Güreşçilerden Koçala ziyaret


YALOVA (A.A) - Eskişehir, Balıkesir, İzmit, Kırklareli ve Düzcede Şubat ve Nisan aylarında düzenlenen Türkiye Şampiyonasına katılarak madalya kazanan Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Şubesi sporcuları Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçalı makamında ziyaret etti.
     Ziyarette, Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cengiz Karoğlu, güreş şubesi sorumlusu Ali Kayalı, antrenör İlhan Şenlik ve sporcular hazır bulundu.
     Sporcuları tebrik eden Koçal, müsabakalar hakkında güreş şubesi sorumlusu Ali Kayalı ve antrenör İlhan Şenlikten bilgi aldı.
     Sporcuların daha iyi dereceler kazanması için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu ifade eden Koçal, "İstanbulda yapılacağına yürekten inandığımız 2020 Olimpiyatlarında madalyaları bizim çocuklarımız kazanmalı. Planlandığı gibi olimpiyat başarıları kazanılırsa hem ilimize ciddi bir başarı gelecek hem de kendi kariyerlerinde önemli bir yer elde edecekler. Çalışmaya devam" ifadesinde bulundu.
    
     -Yalovaspordan Koçala ziyaret
    
     Süper Amatör Ligde şampiyon olan Yalovaspor futbolcuları, teknik heyeti ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçalı makamında ziyaret etti.
     Geçtiğimiz hafta sonu Çınarcık deplasmanından galibiyetle dönerek şampiyonluk kupasını alan futbolcularını ve teknik heyeti kutlayan Başkan Koçal, Pazar günü oynanacak Altınova Belediyespor karşılaşmasında oyunculara başarılar diledi.
     Yalovasporun SSK ve vergi borçlarının yapılandırıldığını, kalan taksitlerin ödenmesinin ardından kulübün maddi açıdan rahatlayacağını ifade eden Koçal, "Altınova Belediyespor maçı öncesi ve sonrasında üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu sezon yaptığımız katkıları yönetim kurulu üyelerimiz biliyor. Şimdi başta tesisleşme olmak üzere daha büyük projelerimiz var. İnşallah onları da yapacağız. Yalovaspor, her zaman evladım gibi gördüğüm bir yer" diye konuştu.
    
     Muhabir: İsmail Ersan
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Yalovadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER