Yalova Belediye Başkanı Koçal:

Yalova Belediye Başkanı Koçal: -Çalışmalarımızla insanları evlerinden çıkardık


YALOVA (A.A) - Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Çalışmalarımızla insanları evlerinden çıkardık dedi.
     Koçal, gazetecilere yaptığı açıklamada, önümüzdeki yaza kadar Bayraktepe Mahallesinde bulunan Çamlıkta büyük bir piknik alanı kuracaklarını söyledi.
     Koçal, projenin 1 milyon lira maliyete sahip olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Önümüzdeki yaz bütün Yalova, Çamlıkta piknik yapacak. Çamlıkta güzel bir projemiz var. Büyük bir piknik alanı olacak. Proje yapımı devam ediyor. Son aşamaya gelindi. Tahminin bu proje 1 milyon lira maliyete sahip olacak. Yalovanın göz bebeği, herkesin gidip eğlenebileceği bir yer olacak. Burası sadece piknik alanı olarak kullanılmayacak. Bu yer 20 dönümlük bir alan. En önemli özelliği de merkeze yakın olması.
     Diğer bir çalışma olan Gaziosmanpaşa Meydanının mahalleye hareketlilik kazandırdığını kaydeden Koçal, bunun gibi projelere devam edeceklerini belirterek, Gaziosmanpaşadaki gibi İsmetpaşada da çalışma yapıyoruz. Bağlarbaşı, Radar Caddesi, Safran Yolunda da büyük parklar olacak. Yalovalı artık sokaklara çıkıyor. Çalışmalarımızla insanları evlerinden çıkardık. Marinadan Gazipaşaya kadar insanlar sığmıyor. Şimdi de bu hareketliliği tüm mahallere yayacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan / Cem Şan
     Yayıncı: Selçuk Aval
<< Önceki Haber Yalova Belediye Başkanı Koçal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER