Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Keskin:

Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Keskin: -Toplu taşımada yaşanacak dönüşümü Sağlıklı Kentler Toplantısına kadar tamamlayacağız


YALOVA (A.A) - Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Sefer Keskin, toplu taşımada yaşanacak dönüşümü ekim ayında Yalovanın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Sağlıklı Kentler Toplantısına kadar tamamlayacaklarını söyledi.
     Keskin, gazetecilere yaptığı açıklamada, toplu taşımada minibüslerin midibüse dönüşümüyle ilgili çalışmaların devam ettiğini kaydetti.
     Yalova Belediyesinin ekim ayında yapılacak olan Sağlıklı Kentler Toplantısı öncesinde toplu taşımadaki dönüşümün tamamlanmasını istediğini aktaran Keskin, Toplu taşımayla ilgili belediye başkanı ve belediye başkan yardımcılarıyla yapılan görüşmelerimizde istenenleri yerine getireceğimizi söyledik. Toplu taşımada yaşanacak dönüşümü ekim ayında Yalovanın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Sağlıklı Kentler Toplantısına kadar tamamlayacağız dedi.
     Keskin, bazı konularda anlaşmazlıkların sürdüğünü belirterek, Belediye, toplu taşıma yapacak araçların 9 metre olmasını istiyor. Biz ise aynı yolcu kapasitesine sahip olan 7 metre 77 santimetre uzunluğundaki araçların daha iyi olacağını savunuyoruz. 2 araç arasındaki fiyat farkı da bir hayli fazla. Yine kanuni bazı haklarımız var. Onların da protokolde yer almasını istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Nedim Güler / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Keskin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER