Yaşlı adam valilik aracıyla hastaneye götürüldü

Yaşlı adam valilik aracıyla hastaneye götürüldü -Ardahan Valisi Azizoğlu: "Her vatandaşımıza devletin şefkat elini en sıcak şekilde uzatmanın gayretindeyiz"


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, "Her vatandaşımıza devletin şefkat elini en sıcak şekilde uzatmanın gayretindeyiz" dedi.
     Azizoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisiyle görüşmek isteyen her vatandaşa kapısını sonuna kadar açtığını belirtti.
     Özellikle yaşlı, engelli ve imkanı olmayan vatandaşlara pozitif ayrımcılık yaptığını anlatan Azizoğlu, "Görüşmek isteyen her vatandaşla görüşüyorum. Vatandaşla aramda randevu sistemini kaldırdım. Ardahanda olan, yani il dışından gelmeyenlere randevu vermiyorum. Ben burada olduğum sürece istedikleri zaman görüşebiliriz. Her vatandaşımıza devletin şefkat elini en sıcak şekilde uzatmanın gayretindeyiz" diye konuştu.
     Azizoğlu, bugün maddi imkanı olmayan Mustafa Çelik (81) adlı vatandaşı devlete ait araçla hastaneye gönderdiğini belirterek, onlarca yaşlıya bu şekilde hizmet ettiklerini söyledi.
     Çelikin ziyarette rahatsızlığını ve maddi imkanı olmadığını anlattığını söyleyen Azizoğlu, şöyle devam etti:
     "Mustafa amca için Vali Yardımcımız Kadir Taner Eserin makam arabasını ve şoförünü ayarladık. Bu amcamızı hastaneye gönderdik. Ardahan Devlet Hastanesindeki yetkililere bizzat talimat verdim, gereken yapılacak. Bize düşen vatandaşımızın devletinden talebine en makul şekilde cevap vermektir."
     Hastaneye giderken Valilik merdivenlerinde inmekte güçlük çeken Çelik, görevlilerin desteğiyle indirilerek hastaneye götürüldü.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Yaşlı adam valilik aracıyla hastaneye götürüldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER