Bodrum semaları uçurtmalarla renklenecek

Bodrum semaları uçurtmalarla renklenecek


MUĞLA (A.A) - Bodrum Kaymakamlığı ve bir organizasyon şirketinin katkıları ile "5inci Uluslararası Bodrum Uçurtma Festivali" 12 Mayıs Pazar günü yapılacak.
     Organizasyon tanıtımı için Bodrum Sanat Evinde bir basın toplantısı düzenlendi.
     Toplantıya katılan yazar ve şair Cezmi Ersöz, Bodrum Uçurtma Festivalinin önemine vurgu yaparak, festival için herkesin taşın altına elini koymasını ve destek vermesini istedi.
     "Bu yıl da tüm Bodrumluları (Her Şey Sevgiyle Başlar) sloganı altında, gökyüzünü rengarenk uçurtmalarla boyamaya bekliyoruz" diyen, 5. Uluslararası Bodrum Uçurtma Festivali Başkanı Miyase Karlıova da festival ile ilgili şu bilgileri verdi:
     "Türkiyede stand up gösterisi yapan tek çocuk şovmen Metin Zakoğlunun sürpriz şovu, palyaço ve animasyon gruplarının yarışmaları, yüz boyamaları, uçurtma atölyesinde uçurtma eğitimi, folklor gösterileri, çocuklara ücretsiz diyabet taraması, yerel sanatçımız katılımcıları bekliyor."
     Karlıova, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında, anneler ve çocukların da festival sebebiyle çok güzel bir hafta sonu geçireceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Leyla Ataman Koyuncuoğlu
<< Önceki Haber Bodrum semaları uçurtmalarla renklenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER