Yaşlılara Saygı Haftası

Yaşlılara Saygı Haftası -Görelede bir grup öğrenci Yaşlılar Haftası dolayısıyla, 89 yaşındaki Gülsüm Bektaşı evinde ziyaret etti


GİRESUN (A.A) - Görelede bir grup öğrenci, Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçede yaşayan 89 yaşındaki Gülsüm Bektaşı evinde ziyaret etti.
     Hasan Ali Yücel İlkokulu İzci Grubu, ilçeye bağlı Sayfiye Mahallesinde oturan Bektaşın evine gitti.
     İzci grubu lideri Hüsamettin Dalgıç, bu günlerin mimarı olan yaşlıların geçmiş ile bugün arasında bir köprü vazifesi kuran en değerli varlıklar olduğunu söyledi.
     Hayatlarını ülkeye ve topluma hizmet etmek için adayan yaşlıların rahat bir şekilde hayatlarını sürdürmelerinin en doğal hakları olduğunu vurgulayan Dalgıç, Bugün yaşlılarımıza göstereceğimiz saygı ve onların sıkıntılarının giderilmesi konusundaki çabalarımız, kendi yaşlılık dönemimizde karşımıza çıkacaktır. Yaşlılarımız sadece bu günlerde değil, her zaman hatırlanmalıdır dedi.
     İzcileri evinde kabul eden Gülsüm Bektaş ise minik izciler tarafından hatırlanmanın güzel bir duygu olduğunu belirterek, İnsan yaşlandığında birçok faaliyetten uzak kaldığı gibi dertleşecek, konuşacak bir ses arıyor. Böyle bir günde minik izciler tarafından hatırlanmak çok güzel bir duygu. Kendilerine teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Kamil Yılmaz / Fatma Kalay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Yaşlılara Saygı Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER