Yelken

Yelken -Bodrumda düzenlenen ve 30 ilden 315 sporcunun katıldığı Yarıyıl Kupasında Optimist ve Laser kategorilerinde dereceye giren sporculara ödülleri verildi -TYF Başkanı Ahmet Gençtürk: Teknik kadro yarışlar sırasında


MUĞLA (A.A) - Türkiye Yelken Federasyonunun (TYF) 2013 yılı programı kapsamında Bodrumda düzenlediği Yarıyıl Kupasının ilk ayağı tamamlandı.
     Yalıkavak Belde Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen ve 30 ilden 315 sporcu ile 80 hakemin katıldığı yelken yarışlarında Optimist ve Laser kategorilerinde derece alan sporculara, Yalıkavak Belediyesi Yelken Kulübünde düzenlenen törenle ödülleri verildi.
     TYF Başkanı Ahmet Gençtürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarışın kendileri için iyi bir deneyim olduğunu belirterek, Güzel bir yarış geçirdik. Teknik kadrolarımız çalışmalarına devam ediyor. Teknik kadro yarışlar sırasında sporcularımızı değerlendirdi. Milli takımın altyapısını oluşturmak üzere çalışmalarımız devam ediyor dedi.
     Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan ise yarışların ilk ayağını tamamladıklarını anlatarak, Başarılı olan sporcularımıza ödül verdik. Bütün çocuklarımızı ödüllendirdik. Bizi sevindiren havanın güzel olması ve önemli bir aksaklığın olmaması. Başarı bir etkinlik olduğunu düşünüyorum diye konuştu.
     Optimist kategorisinde birinci olan Yücehan Aslan, milli takımı hedeflediğini anlatarak, şunları söyledi:
     Yarışlar zorlu geçti, çok çekişmeliydi. Ben de antrenörümle çok çalıştım. Önceden düzenlenen yarış vardı, onda ve bu yarışta birinci oldum, çok mutluyum. Bu dereceyi çok çalışmama ve istekli olmama bağlıyorum. Milli takıma da seçileceğimi düşünüyorum, bu yüzden çok mutluyum.
     Öte yandan Laser Radial Finn, 470, 420, Rs:x, Techno 293 sınıfları kategorisinde düzenlenecek yarışların 2-6 Şubat tarihlerinde yapılacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER