Yemin töreni dönüşündeki kaza

Yemin töreni dönüşündeki kaza


SAMSUN (A.A) - Karabükte meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren jandarma er Haki Koç (20), memleketi Çarşambada toprağa verildi.
     Koç, Hürriyet beldesi Sivaslılar Mahallesi Camisinde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.
     Cenazeye Koçun ailesi ve yakınları, Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Hürriyet Belediyesi Başkanı Mehmet Aydın, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     22 Haziranda meydana gelen trafik kazasında Selim Koç (38) yönetimindeki 34 TT 4331 plakalı otomobil, Kemaloyman mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yoldan çıkarak bariyerlere çarpmış, kazada sürücü Selim Koç, eşi Nazife Koç (37) ile oğlu Haki Koç (20) yaralanmıştı.
     Karabük Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Haki Koçun durumunun ağır olduğu, Koç ailesinin Kastamonu Gölköy 1. Jandarma Er Eğitim Tabur Komutanlığında acemi eğitimini tamamlayıp yemin ettikten sonra izne ayrılan oğulları Haki Koçu alarak memleketlerine gitmek için yola çıktıkları öğrenilmişti.
    
     Muhabir: Yaşar Karaman / Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Yemin töreni dönüşündeki kaza Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER