Yeni Diyarbakırspor 3. Lige yükselmesini kutladı

Yeni Diyarbakırspor 3. Lige yükselmesini kutladı


DİYARBAKIR (A.A) - Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta şampiyon olarak Spor Toto 3. Lige yükselen Yeni Diyarbakırspor şampiyonluğunu kutladı.
     Bir düğün salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Diyarbakır Vali Yardımcısı Cemal Hüsnü Kansız, Yeni Diyarbakırsporun maçlarına fırsat buldukça gittiğini, elde edilen başarının kendilerini gururlandırdığını söyledi.
     Vali Yardımcısı Kansız, emek, azim ve inanç olmadan başarının gelmeyeceğini vurgulayarak, "Yeni Diyarbakırspor bu başarıyı elde etmişse bu faktörlerin etkisi var. Kendilerini yürekten kutlarım. Ancak bununla yetinmemek lazım. Görüyorum ki; bu ligde kalmakla yetinmeyecekler. Kentin dinamiklerinin bu takıma destek olması gerekiyor" dedi.
     İl Emniyet Müdürü Recep Güven, Yeni Diyarbakırsporun şampiyon olmasından duyduğu heyecanı dile getirerek, bunun bir başlangıç olduğunu, doğru adım ve planlama ile daha büyük hedeflere ulaşılacağına inandığını belirtti.
     Güven, başarıda emeğe geçen herkesi kutlayarak gelecek sezon takımın tüm maçlarını takip edeceğini söyledi.
     Kulüp Başkan Vekili Mehmethan Akan da, Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlının ve futbolcuların gösterdiği çaba ile haklı bir başarının elde edildiğini kaydetti.
     Takımın bundan sonra da desteklenmesi gerektiğine dikkati çeken Akan, şöyle dedi:
     "Diyarbakıra yeni bir anlayış getirmeye çalışıyoruz. Bu anlayışta Diyarbakırlılığa yakışır duruş, gelen takımlara karşı centilmence davranmak var. Bu anlayışta ayrıca kimseden dilenmeden kulüp yönetmek ve verdiği parayı borç değil, bağışlamak var. Tüm bölgeyi kucaklamaya çalışacağız. Bu kulüp eğer herkes destek olursa tertemiz bir imajla kısa zamanda mücadele ettiği ligleri çıkarak Diyarbakırın gururu ve umudu olacaktır. Kentimize vefa borcumuzu ödüyoruz. Bu takım Diyarbakır halkının. Kendisini Diyarbakırlı hisseden herkese burada yer var."
     Sanatçıların sahne aldığı etkinlik sonunda takımın teknik heyet ve futbolcularına plaket verildi.
    
     Muhabir: Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Yeni Diyarbakırspor 3. Lige yükselmesini kutladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER