Yeni Malatyaspor

Yeni Malatyaspor-Tokatspor maçının ardından -Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Kılıç: Doğru yolda olduğumuzu her zaman söylüyorum -Tokatspor İdari Menajeri Bozkurt: Rakibimizi tebrik ederiz


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Malatyasporun teknik direktörü Gürses Kılıç, 3-2 kazandıkları Tokatspor maçına ilişkin, Doğru yolda olduğumuzu her zaman söylüyorum dedi.
     Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Tokatspora karşı çok zorlandıklarını söyledi.
     Rakibin fazla pozisyonu olmadığını kaydeden Kılıç, Oyun, direnç ve arzu olarak istediklerimizi sahada aldık. Maç daha farklı bir skorla da bitebilirdi. Ama bugünlerde kazanmak önemli. 3 gol attık. 3 haftadır rakiplerimiz karşısında galip geliyoruz. Doğru yolda olduğumuzu her zaman söylüyorum. Umarım bundan sonraki dönemde de istediklerimizi elde ederiz dedi.
     Tokatspor İdari Menajeri Aytunç Bozkurt ise gergin olduklarını dile getirerek, Tokatsporun kısıtlı bütçelerle kurulmuş bir takım olmasına karşın ligin üst sıralarında yer bulmak için gece gündüz çalıştığını aktardı.
     Bozkurt, şöyle konuştu:
     Yeni Malatyasporun almış olduğu galibiyeti gölgelemek istemeyiz. İyi oynadılar. Rakibimizi tebrik ederiz. Ama biz de elimizden gelen mücadeleyi gösteriyoruz. Hakeme yüklenmek klasik olacak ama pozisyonlarımızı takip ettik. Hakemler birinci ve üçüncü gollerde inanılmaz, skandal hatalar yaptı.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Yeter Erdine
     Yayıncı: Önder Felek

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER