Yeni yılın ilk bebeği Hamza oldu

Yeni yılın ilk bebeği Hamza oldu -Kastamonuda 2013 yılının ilk bebeği İsfendiyar Anadolu Hastanesinde dünyaya geldi


KASTAMONU (A.A) - Kastamonuda 2013 yılının ilk bebeği İsfendiyar Anadolu Hastanesinde dünyaya geldi.
     İsfendiyar Anadolu Hastanesinde Tuncay Turan(26)nın eşi Nazan Turan(24), saat 00.05te 3,5 kilogram ağırlığında, 52 santimetre boyunda bir erkek çocuğu dünyaya getirdi.
     Nazan Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün gece uyurken aniden rahatsızlandığını belirterek, apar topar bir şekilde hastaneye geldiklerini söyledi.
     Turan, ilk çocuğu dünyaya getirmekten dolayı heyecanlı olduklarını belirterek, ağrı sızının bir anda olduğunu ifade etti.
     İl çocuğu dünyaya getirmekten dolayı oldukça heyecanlı olduğunu ifade eden Turan, Çok karmaşık duygular içerisindeyim ama çok mutluyum. Hastaneye gittiğimizde cinsiyetini biliyorduk, öğrenmiştik ama bize kız demişlerdi. Onu sağ salim kucağımıza aldığımız için mutluyuz. İlk bebeğimiz ve 1 Ocakta dünyaya geldi şeklinde konuştu.
     Tuncay Turan da sabah 04.00te acil bir şekilde İneboludan geldiklerinin altını çizerek, Bizi bu saate kadar bekletti ama değdi. Mutluyuz yeni yılın ilk çocuğu bize nasip oldu. Allah herkese nasip etsin. İlk aklıma gelen isim Hamza oldu. Bir de tanıdığım Hamza ismindeki bütün erkekler daha kuvvetli, daha heybetlidir. Anlamı Allahın arslanı olduğu için öyle düşündük. Eşimde onay verince Hamza ismini koyduk ifadelerini kullandı.
     Ebe Merve Köseoğlu ise Hastamızı bütün gün boyunca takip ettik. Doğurur mu, doğurmaz mı bir sonraki güne atar mı diye beklerken, hastamız bu gece 00.05te doğumunu yaptı. Yeni yılın ilk bebeği hastanemizde olduğu için çok mutluyuz. Bebeğimiz gayet iyi ve sağlıklı. Annemiz de öyle. Onlar çok mutlu olduğu için biz de çok mutluyuz. Sağlıklı bir bebek dünya getirdik anneyle beraber. 3,5 kilogram ağırlığında, 52 santimetre boyunda bebeğimiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Özkan Beyer-Yusuf Çelik
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Yeni yılın ilk bebeği Hamza oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER