Yeni yoldaki köprü inşaatı tamamlandı

Yeni yoldaki köprü inşaatı tamamlandı -Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar: -Zübeyde Hanım ve Kirişhane caddelerini birbirine bağlayacak olan köprü inşaatını tamamladık


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Zübeyde Hanım ve Kirişhane caddelerini birbirine bağlayacak köprü inşaatının tamamlandığını bildirdi.
     Oktar, yaptığı yazılı açıklamada, köprü çalışmasını tamamladıklarını, köprünün 1 kilometrelik yeni yol ile Serdivana doğrudan geçiş sağlayacağını kaydetti.
     Oktar, şunları bildirdi:
     Zübeyde Hanım ve Kirişhane caddelerini birbirine bağlayacak olan köprü inşaatını tamamladık. Bu çalışmayla İtfaiye Daire Başkanlığının arkasında bulunan SASKİye ait prefabriklerin bulunduğu bölgeden Kirişhane Caddesine direk geçiş sağlanacak. Hızla devam eden çalışmalarımızda sona yaklaştık. Açtığımız yeni yolun genişliği 25 metre, uzunluğu ise yaklaşık 1 kilometre olacak. Serdivan Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarına direk geçiş sağlayacak. Çalışmalar sonuçlandığında şehir trafiği daha da rahatlayacak.
    
     Muhabir: Veysel Kara
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Yeni yoldaki köprü inşaatı tamamlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER