Yeşilay Haftası

Yeşilay Haftası -MHP İl Başkanlığı yöneticileri, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Eskişehir Şubesini ziyaret etti


ESKİŞEHİR (A.A) - MHP Eskişehir İl Başkanlığı yöneticileri, Yeşilay Haftası dolayısıyla Türkiye Yeşilay Cemiyeti Eskişehir Şubesini ziyaret etti.
     MHP İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, MHP Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer, ziyarette yaptığı konuşmada, görevine yeni seçilen Şube Başkanı İsmail Hakkı Civelek ile yönetim kuruluna başarılar diledi.
     Yeşilayın, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve bunların yaygınlaşmasını önlemek için zorlu mücadeleler verdiğine dikkati çeken Sezer, Biz de bu mücadelede üzerimize düşenden fazlasını yapmaya hazırız. Partimiz bünyesinde bu tür çalışmalar zaten yapılmaktadır. Tüm teşkilatlarımızla Yeşilayımızın gönüllüsüyüz ifadelerini kullandı.
     Civelek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti:
     Göreve yeni başladık. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. İlimizin bir üniversite şehri olması, Açıköğretim ile ilimizde 100 bine yakın üniversite öğrencisinin yaşaması, bunların arasında yaygınlaşacak kötü alışkanlıklarla mücadele etmek, en önemli görevlerimiz arasındadır. Üniversite yönetimleriyle ilişkilerimizi daha da artırarak başarıyı yakalamak istiyoruz.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Sedat Gök

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER