Yeşilova Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk Parkı

Yeşilova Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk Parkı genişletiliyor


BURDUR (A.A) - Yeşilova ilçesinde Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk Parkının yeniden düzenlenme ve genişletme çalışmaları başlatıldı.
     Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek, yaptığı açıklamada, düzenlenen resmi törenler ve eğlencelerde Cumhuriyet Meydanının yetersiz kaldığını kaydetti. Alana sığmaya vatandaşların yola çıkmak zorunda kaldığını, bunun da trafik kazası riski doğurması nedeniyle etkinliklerin olduğu günlerde üç caddeyi trafiğe kapatmak zorunda kaldıklarını anlatan Özbek, Bu da vatandaşların tepkisine neden oluyordu. Kafalarda soru işareti bırakmamak için meydanda bulunan esnafın ve ilçe halkının kabul ve imzalarını toplayarak çalışmalara başladık dedi.
     Düzenleme ve genişletme çalışmalarının belediye imkanlarıyla gerçekleştirildiğine işaret eden Özbek, şöyle konuştu:
     Çalışmaları, kendi araç ve işçilerimizle yapıyoruz. Yeni yapılacak Atatürk büstüyle toplam maliyetimiz 150 bin lira olacak. Önceden 300 metrekare olan park alanı, 2 bin metrekareye yükselecek. Biz burada turizm bölgesine yakışır ağaçlandırma ve yeşil alan yapacağız. Halkımızın desteği ile halkımıza layık bir Atatürk Parkı oluşturacağız.
    
     Muhabir: Murat Çoban
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Yeşilova Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk Parkı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER