YGS sonuçları açıklandı

YGS sonuçları açıklandı -Akşehir Hacı Sıddıka Baysal Fen Lisesinden Ahmet Niyazi Ülkü, YGS-4 puan türüne göre Türkiye ikincisi oldu -Ülkü: Hedefim Türkiye birinciliğiydi, fakat ikincilik de önemli bir başarı (Fot


KONYA (A.A) - Konyanın Akşehir ilçesindeki Hacı Sıddıka Baysal Fen Lisesi son sınıf öğrencisi Ahmet Niyazi Ülkü, Yükseköğretime Geçiş Sınavında (YGS) YGS-4 puan türüne göre Türkiye ikincisi oldu.
     Ülkü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sınavda iyi derece elde etmenin kendisini son derece mutlu ettiğini belirtti.
     Çalışmaya 11. sınıfta başladığını, yoğun bir tempoda bu çalışmasını sürdürdüğünü ifade eden Ülkü, Hedefim Türkiye birinciliğiydi, fakat ikincilik de önemli bir başarı. Bu başarıyı; çalışmam kadar, edilen dualara da borçluyum. 1 yıldır telefonumun ekranında resmim vardı. Üzerinde de Türkiye birincisi yazıyordu. İnşallah ikinci sınavda bunu gerçekleştireceğim. Hukuk eğitimi alarak hayatımı şekillendireceğim dedi.
     Hacı Sıddıka Baysal Fen Lisesi son sınıf öğrencisi Ahmet Niyazi Ülkü, YGS-4 puan türünde 497,69 puanla ikinci, YGS-3 puan türünde 496,45 puanla ve YGS-5 puan türünde 496,79 puanla beşinci oldu.
    
     Muhabir: Bayram Uygun / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber YGS sonuçları açıklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER