Yolda bulduğu parayı polise teslim etti

Yolda bulduğu parayı polise teslim etti -Adıyamanda yolda bulduğu 3 bin lirayı polise teslim eden kişi, paranın sahibine ulaştırılmasını sağladı


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanda bir kişi yolda bulduğu 3 bin lirayı polise teslim ederek sahibine ulaştırılmasını sağladı.
     Alınan bilgiye göre, bisikletiyle Sıratut Mahallesi 9 Eylül Caddesinden geçen İmam Çekiç, yolda deste halinde 3 bin lira buldu. Çekiç, daha sonra polise haber verdi. Ekipler, belediye hoparlöründen anons yaparak paranın sahibine ulaşmaya çalıştı. Bir süre sonra Eskisaray Polis Karakoluna giden Ali Şahin adlı kişi paranın kendisine ait olduğunu belirtti. Yapılan incelemede paranın Şahini ait olduğu belirlendi.
     Karakoldan çıkışında gazetecilere açıklamada bulunan Çekiç, daha önce kendisinin de cüzdanını kaybettiğini belirterek, bulduğu parayı sahibine vererek örnek olmayı istediğini ifade etti.
     Mehmet Ali Şahin ise parayı kaybettiğini anlayınca çok üzüldüğünü dile getirerek, İmam Beyin duyarlılığı beni ziyadesiyle mutlu etti. Daha önce ben de aynı davranışta bulunmuştum diye konuştu. İmam Çekiçe teşekkür eden Şahin, Büyük bir insanlık görevini yerine getirdi. Herkesin böyle olmasını isterim. Ben kaybettiğim paranın üzüntüsünü yaşadım, şu an da çok çok mutluyum diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan - Hakan Furkan / Adem Yılmaz
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Yolda bulduğu parayı polise teslim etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER