Yozgat Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri mazbatalarını

Yozgat Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri mazbatalarını aldı


YOZGAT (A.A) - Yozgat Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri mazbatalarını aldı.
     Bilal Şahin Gençlik ve Kültür Merkezi Düğün Salonunda düzenlenen törene, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, öğrenciler ve aileleri katıldı.
     Yusuf Başer, törende yaptığı konuşmada, çocuklardan oluşan meclis üyelerinin kentte gördüğü eksiklikleri ve isteklerinin çözümü için projeler hazırlayacaklarını söyledi.
     Çocuk meclisinin belediye hizmetlerin yanı sıra sosyal ve kültürel anlamda da Yozgata katkı sağlayacağına inandığını ifade eden Başer, şunları kaydetti:
     "Çünkü hiç kirlenmemiş zihinlerle, beyinlerle sevgili yavrularımız bizlere proje üretecekler. Değişik zamanlarda değişik günlerde toplanarak o beldenin o yörenin eksiklikleri ile ilgili çalışmalarda bulunacaklar. Çocuklarımız seçim çalışmalarında oyun parkı ve oyun alanlarının kurulması yönünde taahhütlerde bulundular. Bunlar çocuklarımızın şehrin gelişmesine ve kendi isteklerine yönelik çalışmaların bir göstergesi olacak. Çocuk meclisine şu anda 26 asil, 26 yedek üye seçildi. Önümüzdeki günlerde bu 26 asil üyemiz kendi arasında başkan adayını belirleyerek çalışmalara başlayacaklar."
     Saim Kuş da geleceğin teminatı olan çocuklara gereken önemin verilmesi ve şimdiden onlara güvenilmesi gerektiğini söyledi
     Fahri Açıkgöz ise belediyelerin sadece şehrin alt yapı ve üst yapı işleriyle uğraşan bir hizmet kurumu olmadığını, yaptığı sosyal ve kültürel çalışmalarla geleceğin teminatı olan çocuklara yönelik bu tür etkinlikler düzenlemesinin örnek bir çalışma olduğunu vurguladı.
     Konuşmaların ardından çocuklara mazbataları verildi.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Yozgat Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri mazbatalarını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER