Yozgat Valisi Yazıcı:

Yozgat Valisi Yazıcı: -Gazeteci arkadaşlarımızı kamuoyunun sesini ve Yozgatın sıkıntılarını birinci elden tam mesai yaparak çalışıp bize sunan kişiler olarak görüyoruz


YOZGAT (A.A) - Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı Gazeteci arkadaşlarımızı kamuoyunun sesini ve Yozgatın sıkıntılarını birinci elden tam mesai yaparak çalışıp bize sunan kişiler olarak görüyoruz dedi.
     Yazıcı, Yozgat Belediyesi Çapanoğlu Kentpark Sosyal Tesislerinde gazetecilerle bir araya geldi.
     Yazıcı, burada yaptığı konuşmada, insan ömrünün çabuk geçtiğini, bu nedenle görev süresini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağını söyleyerek, Yozgatta görev yaptığı süre içerinde ilin gelişmesi ve kalkınması için çalışacağını belirtti.
     İlde çalıştığı süre içerinde değişik gruplar ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunacağını dile getiren Yazıcı, Bunların en önemlisi de o yerin mahalli basınıdır. Ben meslek hayatım boyunca mahalli basını kamuoyunu doğru ve vaktinde analayabilmek için hep dikkate aldım. Gazeteci arkadaşlarımızı kamuoyunun sesini ve Yozgatın sıkıntılarını birinci elden tam mesai yaparak çalışıp bize sunan kişiler olarak görüyoruz diye konuştu.
     Yozgatta görev yaptığı süre içerinde başka yerlere gitme amacının olmayacağını ifade eden Yazıcı, şöyle devam etti:
     Çalıştığınız yerdeki yaptığınız işlerden lezzet almazsanız, insanlar sizin yaptığınız işten zevk almazsa, hoş olmazsa, ifade ettiği anlam farklıysa bizler o zaman görevimizi yapamamış oluruz. Hiç kimse bizim düşmanımız olamaz. Hiç kimse bizim rakibimiz de olamaz. Hiç kimsede bizim için başka yerlere ve kaynaklara ulaşmak için bir araç da olamaz. Yozgatta nefes aldığımız süre içerisinde sizlerden biriyiz. Ben bütün gazeteci arkadaşlarımızdan yanlışımızı gördükleri anda tenkitlerini, güzel şeyleri gördükleri zaman da takdirlerini bekliyoruz. Ama her şeyden önemlisi kamuoyunun içinde, halkın içinde yaşayan ve bütün mesaisini, bütün gününü halkın problemlerini anlayıp anlatmayla geçiren arkadaşlarımızın, bu görevlerini sürekli kesintisiz ve tam zamanında yapmalarını istirham ediyorum. Çünkü sizlerin haberleri, sizlerin tavsiyeleri bizler için rehber olacak. Işık olacak.
     Yozgat Valisi olarak her zaman milletin emrinde ve hizmetinde olduğunu kaydeden Yazıcı, Bir ilin valisi o ilde olan bütün insanların kardeşidir, abisidir, yakınıdır. Bir ilin valisi görev yaptığı ildeki dağıyla taşıyla ovasıyla köyüyle kasabasıyla oradaki her inanın temsilcisidir. Onların hakkını korumakla mükelleftir. Onlara devlettin hizmetlerini en kolay yolla aktarmak ve yönlendirmek için araçtır, vasıtadır diye konuştu.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Yozgat Valisi Yazıcı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER