YTSO üyesi 4 bin 750ye çıktı

YTSO üyesi 4 bin 750ye çıktı -Haziran ayında odaya kayıt olan 50 firmaya sertifika verildi


YALOVA (A.A) - Yalova Ticaret ve Sanayi Odasına (YTSO) haziran ayında kayıt olan 50 yeni firma temsilcisine sertifika verildi.
     YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel, düzenlenen törende yaptığı konuşmada, üye sayısının 4 bin 750ye ulaştığını belirtti.
     Odanın kurumsal kimliğe sahip olması için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Özel, Yalovanın kalkınması için buradayız. Odada herkes başkan. Benim başkan olmam nedeniyle sizler arasında bir farkım yok dedi.
     Oda üyelerine seminer ve toplantılara katılım çağrısında da bulunan Özel, Sizlerden bizlere ne denli çok bilgi, veri ve öneri gelirse odamız o denli gelişir. Şu an odamızda 4 bin 750 üye var. Bunlardan yaklaşık 3 bini faal durumda ancak seminer ve toplantılara katılım oldukça düşük. Yaklaşık 5 bine yakın üyemizde katılımcı sayısı ne yazık ki 300. Kendinizi ve işinizi geliştirmek istiyorsanız bu toplantı ve seminerlere mutlaka katılmalısınız diye konuştu.
     Özelin yeni üyelere yaptığı tanıtım sunumunun ardından, firma temsilcilerine belgeleri verildi.
     Yeni üyelere belgelerini YTSO Başkanı Özel, Başkan Yardımcısı Vahdettin Tiryaki ve YTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Morgül verdi.
    
     Muhabir: Nedim Güler / Cem Şan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber YTSO üyesi 4 bin 750ye çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER