Yumak, BTSOya yeniden aday

Yumak, BTSOya yeniden aday -BTSO Başkanı İbrahim Yumak, Mayıs ayında yapılacak seçimlerde başkanlığa aday olacağını açıkladı


BAYBURT (A.A) - Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Yumak, Mayıs ayında yapılacak seçimlerde de BTSO Başkanlığına yeniden aday olacağını açıkladı.
     Yumak, Bayburt Konaklama Otelde düzenlediği basın toplantısında, 8 yıldır görevini severek yaptığını anlatarak, göreve geldikleri ilk günden itibaren devraldıkları bayrağı daha ileriye taşımak için çok sayıda başarılı çalışmaya imza attıklarını söyledi.
     Görev yaparken gecelerini gündüzlerine kattıklarını söyleyen Yumak, "Görevde bulunduğumuz sürede odamızı ilimizin kalkınması adına gerçekleşen her çalışmanın ya yüklenicisi veya önemli bir aktörü haline getirdik. Bu doğrultuda gelecek 4 yılda devam eden projelerimizi en güzel biçimde tamamlamak adına 4 Mayıs 2013deki seçimlerde yeniden başkanlığa aday olacağım" dedi.
     Yumak, yeniden seçilmesi halinde oda olarak işletmesinin yüzde 55.5 hisseyle ortağı oldukları doğal taş fabrikasını bir yılda faaliyete geçirmeyi, TOBBda yapacakları girişimlerle Bayburta bir yüksek okul veya fakülte kazandırmayı amaçladıklarını anlatarak, kentte organize hayvancılık bölgesi kurulması yönünde de öncülük yapacaklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Abdulkadir Nişancı
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber Yumak, BTSOya yeniden aday Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER