YURTKURdan Kişisel Gelişim seminerleri

YURTKURdan Kişisel Gelişim seminerleri


BİLECİK (A.A) - Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Bilecik Yurt Müdürlüğünce yurtta barınan öğrencilere Kişisel Gelişim konulu seminerler veriliyor.
     Yurt Müdürü Selahattin Bulmuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığının talimatı ve YURTKUR Genel Müdürlüğünün organizasyonuyla sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlediklerini bildirdi.
     Liderlik, Kişisel Gelişim, Farkındalık ve Kariyer konularında organize ettikleri seminerlere, öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Bulmuş, yurtlarda barınan öğrencilerin motivasyonu yüksek, zamanı iyi yöneten, öz güveni artmış, başarıya odaklanmış, değişime ve çağa ayak uyduran, sosyal iletişimi güçlü bireyler olarak gelişimlerine katkı sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.
     Bulmuş, seminerlere katılan öğrencilere, Bakanlık onaylı sertifikalar verileceğini ve akademik yıl sonuna kadar bu tür etkinliklerin devam edeceğini anlattı.
     İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezince Önce Sağlık konulu ilk yardım eğitimi de düzenlendiğini dile getiren Bulmuş, 96 saat sürecek kursa katılanlara birer ilk yardım sertifikası verileceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber YURTKURdan Kişisel Gelişim seminerleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER