Yurtta kış

Yurtta kış -Tunceli İl Özel İdaresi ekipleri, yüksek kesimlerde karla mücadele çalışmalarına devam ediyor


TUNCELİ (A.A) - Tunceli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Şimşek, yüksek kesimlerde devam eden kar yağışından vatandaşların etkilenmemesi için karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü bildirdi.
     Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışının 4 Aralık tarihinden itibaren yüksek kesimlerde etkili olmaya başladığını anımsattı. Tüm köy yollarının ulaşıma açık olduğunu ifade eden Şimşek, Karla mücadele ekiplerimiz köy yollarında vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması için kontrollerini aralıksız yapıyor ve yer yer karla mücadele çalışması yapıyor. Şu ana kadar köy yollarında bir sıkıntı yaşamadık. Fakat Meteorolojiden edindiğimiz bilgiye göre kar yağışı devam edecek. Tüm ekiplerimizi karla mücadele için hazır bekletiyoruz diye konuştu.
     Tuncelide kış mevsiminin genellikle çok çetin geçtiğini hatırlatan Şimşek, Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımızın asgari sıkıntıyla kışı geçirmeleri için tüm ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız yürütecek dedi.
     Şimşek, köy yollarında karla mücadele çalışmalarının geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da öncelik grup köy yolları ve güvenlik yollarında olmak üzere devam edeceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Haydar Toprakçı
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER