ZEKA, 25i Manisadan 97 projeye destek

ZEKA, 25i Manisadan 97 projeye destek verecek


MANİSA (A.A) - Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA), sosyal kalkınma ve sosyal altyapıda 25i Manisadan olmak üzere toplam 97 projeye destek vereceğini açıkladı.
     Zafer Kalkınma Ajansı tarafından yapılan yazılı açıklamada, 12 Kasım 2012 tarihinde ilan edilen 17,3 milyon lira bütçeli Sosyal Kalkınma ve Sosyal Altyapı Mali Destek Programlarının değerlendirme sürecinin tamamlandığı bildirildi.
     Bölge genelinden toplam 262 proje başvurusu gerçekleştiği bildirilen açıklamada, başarılı bulunan 97 projeye hibe desteği ve sosyal kalkınma konularında kaynak aktarılacağı belirtildi.
     Projelerin 27sinin Afyonkarahisardan, 25inin Manisadan, 24ünün Kütahyadan, 21inin ise Uşaktan olduğu bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     "Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında uygulanacak 69 projeyle sosyal yaşam olanaklarının geliştirilmesi, dezavantajlı grupların hizmetlere erişiminin sağlanması, beşeri ve sosyal sermayenin gelişimine katkı sağlanması, kırsalda yaşam kalitesinin artmasına yönelik yatırımlar yapılacak. Projelere 25 bin ile 200 bin lira arasında hibe desteği sağlanacak.
     Sosyal konularda küçük ölçekli altyapı yatırımlarını hedefleyen Sosyal Altyapı Mali Destek Programı kapsamında ise 28 projeye 100 bin ile 500 bin lira hibe desteği verilecek."
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber ZEKA, 25i Manisadan 97 projeye destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER