Ziganada kar etkinliği düzenlendi

Ziganada kar etkinliği düzenlendi


TRABZON (A.A) - Ziganada kar etkinliği düzenlendiği bildirildi.
     Trabzon Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sabri Topbaş, yaptığı yazılı açıklamada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının Gönül Elçileri Projesi kapsamında, Trabzon Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün, Fatih Çocuk Yuvası ile birlikte Zigana Kar Etkinliği düzenlediğini belirtti.
     Etkinliğe, Sürmene Kaymakamı Şevket Atlı ile Yomra Kaymakamı Fatih Akkayanın da katıldığını ifade eden Topbaş, şunları kaydetti:
     Kurumlar arası sosyal etkinlikleri geliştirmek, yuvada bulunan çocuklarla aynı ortamda bulunarak hem eğlenceli vakit geçirmek hem de koruyucu aile olmak isteyenlerin bir araya getirildiği etkinlikte herkes hoşça vakit geçirdi. Gümüşkayak Tesislerinde kayak ve kızakla kayarak bol bol eğlenen çocukların yanında katılımcı aileler de çocuklarla beraber kızakla kaydılar. Birlikte yenen yemeğin ardından kemençe eşliğinde horon oynandı. Balon patlatma yarışması ile eğlenen çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Pervanoğlu Tesislerinde yapılan sütlaç ikramıyla beraber kemençenin sesi yalnız çocukları değil katılımcı aileleri de coşturdu. Horon ve karın keyfinin doyasıya çıkarıldığı etkinlik havanın kararması ile sona erdi.
     Topbaş, Fatih Çocuk yuvasıyla birlikte düzenlenen etkiliğin, çocuklarla kaynaşmak açısından çok olumlu olduğunu ve çalışanların da motivasyonunu artırdığını vurguladı.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Ziganada kar etkinliği düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER