Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası -Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Güngör: -Adanaspor ile dirençli, kafa kafa mücadele edecek bir kadromuz var. Herkes Spor Toto 3. Lig takımının neler yapabileceğini görecek (Fotoğ


ERZURUM (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Adanaspor ile yapacakları karşılaşmaya ilişkin Adanaspor ile dirençli, kafa kafa mücadele edecek bir kadromuz var. Herkes Spor Toto 3. Lig takımının neler yapabileceğini görecek dedi.
     Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Adanaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Erzurum-Aziziye karayolu üzerindeki antrenman sahasında sürdürdü.
     Teknik direktör Güngör, idman sırasında AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 2. tur eleme maçı öncesinde son hazırlıklarını yaptıklarını söyledi. Güngör, Adana 5 Ocak Stadında oynanacak karşılaşmada Adanaspor önünde ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, şöyle devam etti:
     Adanaspor, deneyimli ve tecrübeli bir takım. Kadrosunda daha önce çalıştığım 6-7 sporcu var. Bizim de kulüp olarak kupada belirli hedeflerimiz var ve bu hedefe kilitlenmiş bir takımız. Eleme maçlarında gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Amacımız Spor Toto 3. Ligde kaliteli futbolun oynandığını ve inançlı bir futbolcu kadrosunun olduğunu göstermek. Adanaspor ile dirençli, kafa kafaya mücadele edecek bir kadromuz var. Herkes Spor Toto 3. Lig takımının neler yapabileceğini görecek.
     Güngör, takımda ciddi sakatlığı bulunun futbolcuları bulunmadığını, takım halinde oyuna iyi başlanması halinde karşılaşmadan galip ayrılacaklarına inandıklarını belirtti. Türkiye Futbol Federasyonunun eleme maçlarında BAL ve Spor Toto 3. Lig takımları için farklı bir statü uygulaması gerektiğini vurgulayan Güngör, şunları kaydetti:
     Kuradaki statüde haksızlık olduğunu düşünüyorum. Eğer eşit bir rekabet ortamı oluşturulacaksa BAL ve Spor Toto 3. Lig takımlarını diğer takımlara yem etmenin bir anlamı yok. Herkes eşit görülüyorsa bunu dile getirmek gerekir. En azından alt liglerdeki kulüplerin büyümesi isteniyorsa bu kulüplere kupa maçlarında ev sahipliği avantajı verilmeliydi. Adanasporun, Erzuruma gelmesi hem şehir adına ve hem de ortaya konacak futbol kalitesinde farklılar oluştururdu.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER