Bafra Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr.

Bafra Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Çamaşa ziyaret


SAMSUN (A.A) - Bafra İçin Hepimiz Grubu, Bafra Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Necdet Çamaşı makamında ziyaret etti.
     Grup Sözcüsü Hakan Karaali, ziyarette yaptığı konuşmada, Çamaşın Bafra Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine getirilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.
     Karaali, Bafrada 20 yılı aşkın bir süredir hizmet veriyorsunuz. İnanıyoruz ki bu görev Bafra Meslek Yüksek Okulunu büyütecek, Baframıza daha fazla öğrenci taşıyacak. Buraya gelen öğrencileri mutlu edecek bir üniversite olmasını ümit ediyoruz. Yapacağınız ve alacağınız her türlü kararda arkanızda olduğumuzu da bilmenizi isteriz. Her zaman yanınızda olacağız dedi.
     Doç. Dr. Çamaş ise, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Çok teşekkür ediyorum, bu grubu biz birlikte oluşturduk. Grubun yapmış olduğu çalışmalar iyi niyetli, Bafra için düşünceleri ortada. Dün buranın öğretim üyesi, araştırıcısı, bugün yüksekokul müdürü... Bunların hiç birisi hiç bir şeyi değiştirmeyecektir ve bizler Bafra için aynı çalışmaları yapmaya devam edeceğiz diye konuştu.
     Yüksekokulun 4 tanesi aktif 6 tane bölümü olduğunu ve yaklaşık 800 öğrencisi bulunduğunu belirten Çamaş, şöyle devam etti:
     Bafra Meslek Yüksekokulu bizim diğer meslek yüksekokulları içinde en güçlü akademik bilgiye sahip olan, hatta Türkiyede birçok yüksekokulda örneği olmayan bir öneme ve özelliğe sahip. Bunu herkes biliyor. Bu anlamda Bafra Meslek Yüksekokulu adına birçok şey yapılmış. Bugün biz bundan sonra Bafra Meslek Yüksek Okulunu daha ileriye nasıl taşıyabiliriz - diye düşünmeliyiz. Üniversitemiz, Meslek Yüksekokulumuz, yönetimimiz, akademik camiamız hep birlikte katkı sağlayacağımızdan eminiz. Kaldı ki bu çalışmaları bugüne kadar olduğu gibi beraber yapacağız beraber yapmak zorundayız çünkü beraber olmadığımız zaman Bafrada nelerin olamayacağını gördük. Bundan sonrası için Bafra ile ilgili hem Üniversite adına, hem sosyal, hem ekonomik, hem tarımsal projeler ve programlar adına neler yapılabileceği ile ilgili burada daha net ve daha açık, daha vizyon sahibi bir kapımız oluştu ve inşallah bu kapıların sayısını artıracağız ve bu yönde çalışmalarımız devam edecek.
     Ziyarete, Bafra Genç İşadamları Derneği Başkanı Yavuz Muratoğlu, Ticanet ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Göksel Başar da katıldı.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Uncu
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Bafra Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER