Yeşilırmak'a otomobille düşen gencin cesedi 6 kilometre ileride bulundu


Amasya'da kız arkadaşına otomobil kullanmayı öğrettiği esnada Yeşilırmak'a düşen Nadir Hacıköylü'nün cansız bedeni, yaklaşık 6 kilometre ilerideki köprü altında bulundu.

Amasya merkeze bağlı Hacılar Meydanı Mahallesi'nde geçtiğimiz Cumartesi günü saat 22.00 sıralarına Nadir Hacıköylü (23), kız arkadaşı Melike Ardıç'a (21) otomobil kullanmayı öğrettiği esnada bir anda Yeşilırmak'a düşmüştü. Üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen Melike Ardıç, kendi imkanlarıyla sudan çıkarak tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırılmış, Nadir Hacıköylü'ye ise ulaşılamamıştı.

Arama kurtarma çalışmaları 3'üncü günde de Amasya Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri ve Sinop Emniyet Müdürlüğü'nden gelen destek ekiple devam etti. Hacıköylü'nün cesedini arkadaşı Ferhat Koç, düştüğü noktadan yaklaşık 6 kilometre ilerinde bulunan köprü altında kıyıya vurmuş vaziyette buldu. Cesedin bulunduğu yere gelen Hacıköylü'nün yakınları ve arkadaşları sinir krizleri geçirdi.

Sabah saatlerinden itibaren arama ekiplerini takip ettiğini ve onlara destek olmaya çalıştığını söyleyen Koç, "Ekip arama çalışmalarına Künk Köprü civarında ara verdi.
Ben ırmak kıyısı boyunca aramaya devam ettim. Daha sonra karşıya geçtim. Irmağın ortasına baktığımda ise arkadaşımın cesedini yüz üstü yatarken gördüm. Daha sonra hemen girdim ve çıkardım arkadaşımı." dedi.

Hacıköylü'nün cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. CİHAN
<< Önceki Haber Yeşilırmak'a otomobille düşen gencin cesedi 6 kilometre... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER