Yol verme tartışması kanlı bitti


Kartal'da hafriyat kamyonu sürücüsü ile özel halk otobüsü sürücüsü arasında yaşanan yol verme tartışmasında 2 kişi silahla yaralandı.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir benzin istasyonunda yaşandı. İddialara göre, yan yolda ilerleyen 34 HA 6283 plakalı özel halk otobüsü sürücüsü Mehmet Hanifi Kızılağaç ile 34 BJR 53 plakalı hafriyat kamyonu sürücüsü Ali Sofi, yol verme mevzuundan seyir halindeyken tartışmaya başladı. Hafriyat kamyonu sürücüsü yol üzerindeki bir benzin istasyonuna girdi, halk otobüsü sürücüsü de benzin istasyonunun yakınında, otobüsün içinde yolcular olmasına rağmen aracı park etti. Otobüs sürücüsü eline aldığı sopa ile aracından inerken, hafriyat kamyonu sürücüsü de tabanca ile kamyondan indi. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Sofi, silahını ateşledi. Açılan ateşte özel halk otobüsü sürücüsü Kızılağaç ve kavgayı ayırmak isteyen pompacı Cemal Koca bacaklarından yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, hafriyat kamyonu sürücüsü Sofi de olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kızılağaç'ın arkadaşları olayın yol verme nedeniyle çıkan tartışma sonucu yaşandığını söyledi. Kızılağaç'ın arkadaşları olayda silah kullanılmasını eleştirerek yolcuların da yaralanabileceğini kaydetti.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Bu arada yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Yol verme tartışması kanlı bitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER