Yurtta kış manzarası, Antalya'da deniz keyfi


Yurdun dört bir yanını etkisi altına kış mevsimi Antalya'ya uğramadı. Güneşli havanın tadını çıkarmak isteyenler, sahil ve parklara akın etti. Güzel havayı fırsat bilenlerin kimisi Konyaaltı'nda denize girerken, kimisi oltayla balık tuttu.

Manzara eşliğinde çay keyfi yapanların yanı sıra sağlıklı yaşam için yürüyüş yapanlar da oldu. Temiz ve güzel havanın tadını çıkartanlardan Hülya Gökberk, "Eşim de bir çay demle hem temiz hava alalım hem de biraz denizi seyredelim dedi ve geldik. Antalya gerçekten bir cennet biz doğuluyuz ama burayı çok seviyorum." dedi. Çayını yudumlayan Zekeriya Gökberk de mavi denizi seyretmenin bir tefekkür olduğunu, hem de bu sayede sıkıntılarını attığını söyledi.

DÜĞÜN STRESİNİ SAHİLDE ATTILAR

Güneşi ve sıcak havayı görür görmek dışarı çıktıklarını ifade eden Saliha Gül Kurtuluş, kına gecesi öncesi stres atmak için böyle bir havada sahile geldiklerini ifade etti. Yeğeninin düğünü için sabah saatlerinde Çorum'dan geldiğini belirten Kasım Özgün, "Yeğenimin düğünü için geldim. Sabah saatlerinde Antalya'ya geldik. Dün orada kar yağıyordu. Buraya geldiğimizde de güneşi görünce de sahile indik. Yarında düğünümüz var döneceğiz." diye konuştu.

CİHAN
<< Önceki Haber Yurtta kış manzarası, Antalya'da deniz keyfi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER