Zaman Gazetesi'nde bayrak değişimi

Zaman'da 10 yıldır Genel Yayın Müdür yardımcılığı görevini sürdüren Mehmet Kamış, görevini Bülent Korucu'ya devretti.

Zaman Gazetesi'nde bayrak değişimi

Köşe yazılarıyla Zaman okurlarına seslenmeye devam edecek olan Mehmet Kamış, bir kısım medyada yer alan yalan haberlere Twitter hesabından cevap verdi. Mehmet Kamış, 'Sevgili Zaman Gazetesi okurları 10 yıldır sürdürdüğüm Zaman Gazetesi GYYY görevimden bugün ayrıldım. Gazetemde yine yazmaya devam edeceğim.' dedi.



Zaman Genel Yayın Müdürü Abdülhamit Bilici de bugünkü köşesinde bayrak değişimini, okurlara şu ifadelerle duyurdu: 'Buradan gazetemizin yayın mutfağındaki bazı değişiklikleri açıklamak isterim. Yıllardır bize hep örnek olan, üstlendiği önemli görevleri başarıyla yapan Genel Yayın Müdür Yardımcısı Mehmet Kamış, bayrağı Aksiyon Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Korucu'ya devrediyor. Mehmet Bey yılların birikim ve tecrübesiyle kaleme aldığı yazılarını bizlerle paylaşmaya devam edecek.



Aksiyon'da başarılı bir dergicilik ortaya koyan ve şimdiye kadar kurumumuzda önemli görevler üstlenen Bülent Korucu, beğenilen yazıları, sağduyulu çizgisi ve mesleki birikimiyle Zaman mutfağına daha fazla katkı sunacak. Aksiyon Dergisi'nin Genel Yayın Yönetmenliğini ise derginin Ankara temsilcisi, tecrübeli gazeteci İdris Gürsoy üstlenecek.

Kültür Sanat sayfamızı yöneten ve deneme yazılarıyla gazetemize renk katan Ali Çolak ise Genel Yayın Editörü olarak yayına daha çok vakit ayıracak. Ali Çolak'ın edebiyatçı kimliğiyle gazetemizin dil ve üslubuna önemli katkı sağlayacağına inancım tam.

Ayrıca gazetemizin sıcak gündem dışı konuların ele alındığı sayfalarını da Toplum-Magazin başlığı altında bir araya getirdik. Birinci sayfa editörlerimizden Musa Güner, artık bu sayfaların sorumluluğunu üstlenecek.  Çok daha sürpriz bir yenilik için de hummalı çalışmamız sürüyor. Tüm arkadaşlara emekleri için teşekkür ediyor, yeni görevlerinde ‘ihlaslı muvaffakiyet' diliyorum.'
<< Önceki Haber Zaman Gazetesi'nde bayrak değişimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER