ZEKA projesiyle hastanelerdeki verimlik arttırılacak


Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) projesi kapsamında, hastane yöneticilerine 'Etkin Kalite Yönetimi' eğitimi verdi. Günde 6 saat toplam 30 saat olarak gerçekleştirilen eğitimlere, Afyonkarahisar Kamu Hastaneler Birliği'ne bağlı sağlık tesislerinin 15 kalite direktörü katıldı.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Op. Dr. Fikret Başkan, faaliyeti kapsamında verilen eğitimler ile hizmet veren hastanelerin, gerek teknolojik gerek organizasyon ve örgütlenme yönünden, yeniden gelişimin sürecinin yanında, kurumsal yapıda daha iyi noktaya taşınmasının amaçlandığını söyledi. Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı sağlık tesislerinde hasta odaklı bir yaklaşımla hasta ve yakınlarının ihtiyaç ve beklentilerine uygun hizmet üretmek için projeler ürettiklerini belirten Başkan, tüm süreçleri kapsayan ve sürekli gelişmeyi hedefleyen kalite politikası ile daha iyi noktalara taşıyabilmek için verilen 'Hastanelerde Etkin Kalite Yönetimi' ile mükemmelliğe giden kalite yolculuğunda bir adım daha atıldığını ifade etti. Başkan, kalite uygulamaları ile hizmet verimliliği ile hasta memnuniyeti ve hasta sadakatinde başarılı sonuçlar elde edildiğini sözlerine ekledi.

HANGİ EĞİTİMLER VERİLDİ

Proje kapsamında; Kaliteli ve Güvenli Hizmete Erişim Eğitimi, Kurumsal Kimlik ve Kalite Yönetimi Eğitimi, Mevzuat ve Kalite Yönetim Sistemlerine Yönelik Eğitimleri, Etkin Hizmet Yönetimi ve Hizmet Kalitesinin Geliştirilmesi Eğitimi, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi, Kurumsal ve Kurum İçi İletişim Eğitimi, Beden Dili ve Etkili İletişim Eğitimi, Liderlik, Takımdaşlık ve Motivasyon Eğitimi verildi. CİHAN
<< Önceki Haber ZEKA projesiyle hastanelerdeki verimlik arttırılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER