Zonguldak'ta Aktif Eğitimciler bir araya geldi


Zonguldak'ta Aktif Eğitimciler, Öğretmenler Günü ve ikinci kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir araya geldi.

Aktif Eğitimciler Sendikası Zonguldak Temsilciliği, öğretmenlerin aileleriyle birlikte katıldığı Öğretmenler Günü programı düzenledi. Gökçebey ilçesinde düzenlenen programda Aktif Eğitimciler Sendikası'nın ikinci kuruluş yıl dönümü de kutlandı.

Programın açılış konuşmasını yapan Aktif Eğitim-Sen İl Temsilcisi Yıldıray Uysal, Aktif Eğitimciler Sendikası olarak bugün itibariyle Zonguldak ilinde 157, Türkiye genelinde 23 bin 581 üyesiyle büyük bir aile olduklarını söyledi. Uysal, "Siz değerli dostlarımın azim ve kararlılığı, kendinden çok milletin evladını düşünen fedakarlığı sürdüğü müddetçe bu ailenin daha da büyüyeceğine, ülkenin yarınlarında söz sahibi olacağına eminim. Böylesi aktif bir sendikayı eğitim camiasına kazandıranlara şahsım, üyelerim ve meslektaşlarım adına bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsın Aktif Eğitim-Sen, ikinci yaş günün kutlu olsun." dedi.

Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanvekili Abdulkadir İşler de devlet memurlarına yönelik değişikliğin hiçbir sendika tarafından kabul görmeyeceğini kaydetti.

İşler, "Sendika olarak dimdik ayaktayız, tüm faaliyetlerimiz artarak devam ediyor, kuruluşumuzun 2. yılını coşkuyla kutluyoruz, her ilde öğretmenler günü kutlama etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Üyelikten çekilmeler ve yeni üye girişleri normal seyrinde devam etmektedir. Aktif Eğitim-Sen ve üyeleri paralel, kare, dikdörtgen vb. herhangi bir geometrik şekil olmadığı gibi anılan iftiraların failleri gibi yamuk da değildir. Aktif Eğitim-Sen de bir deprem veya panik yaşanmadığı gibi üyelerimizin, bazılarının kıt aklıyla gösterdiği adreslere taşınması da söz konusu değildir. Aktif Eğitim-Sen üyeleri panikle bir yerlere kaçmak şöyle dursun yurt genelinde 'Aktif Akademi Eğitimleri' kapsamında düzenlenen 'Öğrenci Koçluğu', 'Akıl ve Zeka Oyunları', 'Hızlı Okuma', 'Öğretmen Eğitimleri', 'Yönetici Eğitimleri', 'Aile Eğitimleri', 'Kariyer Eğitimleri', 'Çocuk Eğitimleri', 'Hukuk Eğitimleri' ve 'Sanat Eğitimleri'nde ülkemizin aydınlık yarınlarını inşa etmeninin telaşını yaşamaktadır." diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Osman Öztürk tarafından İbrahim Keleş, Alim Türkmen ve Yeşim Türkmen'e Eğitim Koçluğu Sertifikaları takdim edildi.

Ayrıca uzun yıllardan beri matematik alanıyla ilgili TÜBİTAK Projeleri, çeşitli üniversitelerle yürüttüğü ortak çalışmaları, Milli Eğitim Bakanlığı EBA projesine çok sayıda doküman ve proje ile eğitime büyük katkı sağlayan Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni Namık Karayanık'a da 'Okula Can Veren Yılın Öğretmeni' il birincisi plaketini de Genel Başkanvekili Abdulkadir İşler verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Zonguldak'ta Aktif Eğitimciler bir araya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER