Erdoğan görevden almıştı: Oktay Saral istifa açıklamasında Erdoğan'a bağlılığını vurguladı

Azerbaycan'a yönelik sarf ettiği başörtüsü ifadelerinin ardından tartışmaların odağında yer alan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Danışmanı Oktay Saral, görevinden alındı.
Görevden alınan Saral'dan "istifa" açıklaması geldi.
X (Twitter) hesabından bir paylaşım yapan Saral, "Bugün, 2016 yılından bu yana büyük bir onur, şeref ve sorumlulukla yürüttüğüm Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanlığı görevimden istifamı sunmuş bulunuyorum" ifadelerini kullandı.
"Bedeli ne olursa olsun..."
Saral, şunları kaydetti:
"Makamlar gelip geçer, unvanlar el değiştirir. Asıl mesele, insanın hangi makamda oturduğu değil, hangi değerlerin arkasında durduğudur. Bizim için esas olan makamlar değil, yıllardır aynı istikamette yürüdüğümüz davamız ve Sayın Cumhurbaşkanımızla omuz omuza verdiğimiz mücadeledir.
Bu kararım, inandığım değerlerden ve milletimize hizmet etme irademden bir adım geri atmak anlamına gelmemektedir. Dün olduğu gibi bugün de yarın da Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında, aynı inanç ve kararlılıkla yol yürümeye devam edeceğim.
Rabbim bizleri makamların gölgesinde güç arayanlardan değil, hakikatin ışığında dimdik duranlardan eylesin. Bedeli ne olursa olsun inandığı değerleri savunanlardan eylesin."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar

KADİR GÜRCAN

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ESRA BÜYÜKCOMBAK


Cezayir, Nijer’e asker gönderilmesini onayladı

Fransa’da tansiyon düşmüyor: 1314 gözaltı, 53 poli...

Brezilya’da kritik seçim: Lula ile Bolsonaro ikinc...

Zelenskiy resmen duyurdu: ABD-Ukrayna ve Rusya ara...

'Fon' soygununda sıcak gelişme: Serbest bırakılan ...






