1 haftadır kayıp olan yaşlı adamı arama çalışmaları devam ediyor

1 haftadır kayıp olan yaşlı adamı arama çalışmaları devam ediyor

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde 1 hafta önce evden ayrılan ve bir daha haber alınamayan 78 yaşındaki Rıza Katırcı'yı bulmak için AFAD, itfaiye ve köylüler seferber oldu.

Ilgaz ilçesine bağlı Kırkevler Mahallesi'nde kızı ve damadı ile birlikte yaşayan Rıza Katırcı, öğle vakti namaz kılmak için camiye gitti. Cami çıkışı bir süre mahallede görülen Katırcı, daha sonra ortadan kayboldu. Babasının eve gelmemesi üzerine şüphelenen kızı Gülizar Kaplan, babasını mahallede aramaya başladı. Yaptığı aramalardan sonuç alamayan gözü yaşlı kadın, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Güvenlik güçleri de yaptıkları aramalardan sonuç alamayınca AFAD ekiplerinden yardım istedi. 1 haftadır bulunamayan yaşlı adamı arama çalışmaları geniş bölgede ekipler ve arama kurtarma köpekleri ile devam ediyor.

Babasının yanında parası ve maaş kartının olduğunu anlatan kızı Gülizar Kaplan, "Yanında para kartı vardı, şifresi ile birlikte. Ben takip edildiğini düşünüyorum. Yanında 770 TL'si vardı. Başka bir şekilde olamaz çünkü başı dönse, tansiyonu çıksa bizim gelip bulacağımızı bilir. Oturur, ileri gitmez." ifadelerini kullandı.

Yaşlı adamın bulunması için AFAD, Ankara'dan bir ekip ve Ankara İtfaiyesi'nden gelecek olan arama köpeği ile çalışmalara devam edecek. CİHAN
<< Önceki Haber 1 haftadır kayıp olan yaşlı adamı arama çalışmaları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER