14 haftada 9 yenilgi; Bursaspor'da futbolcuların kadro dışı kalması gündemde

14 haftada 9 yenilgi; Bursaspor'da futbolcuların kadro dışı kalması gündemde

Süper Lig'de oynadığı 14 haftada 9 yenilgi alan Bursaspor'da, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın ayrılışı, 4 yöneticinin istifa etmesinin ardından şimdi de verimli olamayan futbolcuların kadro dışı kalması gündemde.

Yeşil beyazlı takım, ligin 13. haftasında Kayserispor'a 2 - 1 mağlup olduktan sonra şampiyon teknik adam Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırmıştı. Ardından, Başkan Recep Bölükbaşı'nın kendi başına kararlar aldığını iddia eden 4 yönetici, Hüseyin Akdemir, Osman Makalakçı, Mustafa Oran ve Mustafa Vardar istifa etti.

SON 4 MAÇTA SIFIR PUAN

Bütün bu çalkantılar arasında, bir taraftan yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Bursaspor, Ersel Uzgur yönetiminde çıktığı ve dün akşam oynanan maçta Galatasaray'a 3 - 0 yenilmekten kurtulamadı. Son 4 maçını kaybeden ve ligde oynadığı 14 maçta 9 mağlubiyet alarak 15 puanda kalan yeşil-beyazlı takımda bu kez futbolcular kadro dışı kalması gündemde.

STOCH VE JOSUE KADRO DIŞI KALABİLİR

Büyük umutlarla dünya yıldızı diye transfer edilen birçok oyuncu, yeşil beyazlı camia için hayal kırıklığı oldu. Bursaspor yönetiminin, yeşil-beyazlı takımın 10 numarası mevkiinde oynayan Josue ile Fenerbahçe'den kiralanan Miroslav Stoch başta olmak üzere bazı oyuncuları kadro dışı bırakması, birçoğuna da para cezası vermesi bekleniyor.

DZSUDZSAK HAYAL KIRIKLIĞI

Bursaspor'un, Porto'dan bir yıllığına kiraladığı 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Filipe Josue, bu sezon tam bir hayal kırıklığı oldu. Beklenen verimi bir türlü ortaya koyamayan Josue, taraftarın da tepkisini çekti. Performansı ile eleştirilen bir diğer oyuncu ise Şilili 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Cristobal Jorquera oldu. Belçikalı forvet Tom De Sutter, Dinamo Moskova takımından alınan Macar kanat oyuncu Balazs Dzsudzsak da beklenen verimi bir türlü ortaya koyamadı.

Bursaspor yönetiminin, kısa zamanda yeni teknik direktörün yanı sıra futbolcularla ilgili yaptırımları da açıklaması bekleniyor.

CİHAN
<< Önceki Haber 14 haftada 9 yenilgi; Bursaspor'da futbolcuların kadro... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER