1461 Trabzon'da yeni başkan Bekir Aktürk


PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon Kulübü Başkanlığı'na Bekir Aktürk seçildi. Kadir Özcan Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve tek adayla gidilen kongrede Aktürk, 34 oyla yeni başkan oldu.

Kongrede söz alan eski başkan Şaban Bülbül, görev süreleri boyunca kendilerine destek olan herkese teşekkür etti. Eski yönetimin mali ve idare raporları okunup oylandı. Daha sonra kürsüye gelen tek aday Bekir Aktürk, önceki yönetimlerin attığı temeli daha ileri taşımak için çalışacaklarını söyledi. Hedeflerinin başarı olduğunu dile getiren Aktürk, "Trabzonspor, 1461 Trabzon bir sevdadır. Bu sevdada her Trabzonlunun yüreğinde vardır. Karşılıksız olarak vardır. Bir görev addedilmişse asla ve asla kaçınılmaz. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Trabzon kulüplerini en iyi şekilde temsil edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz Trabzonspor'un mutfağıyız. Arkadaşlarımız bize güzel bir mutfak bıraktı. Bize bu mutfağı bırakan arkadaşlarımızla fabrika haline getireceğiz. Hem üreteceğiz, hem başarı bekleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

34 oyla göreve seçilen Bekir Aktürk başkanlığındaki 1461 Trabzon'un yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Turan Altuntaş, Şahap Güven, Osman Aynacı, Süleyman Caner Karahan, Hakan Recep Topsakal, Zekeriya Öztürk, Tamer Tüzüner, Nihat Akyüz, Adnan Tonyalı, Ömer Çebi, Turgay Özsandıkçı, Neşat Reis, Turan Moradaoğlu. Yedekler: Yener Durmuş, Ali Beyazlı, Tuncay Çeliköz, Tacettin Kapıcı ve Dursun Kara.

CİHAN
<< Önceki Haber 1461 Trabzon'da yeni başkan Bekir Aktürk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER