6 yaşındaki Eymen, şehit babasının cenaze namazını kıldı, gözyaşı döktü


Diyarbakır'da şehit düşen polis memuru Haydar Çetin için Ankara Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. 6 yaşındaki Eymen de şehit babasının cenaze namazını kıldı, babasını gözyaşlarıyla uğurladı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde Kurşunlu Camii bahçesinde teröristler tarafından tuzaklanan bombayı imha etmeye çalışırken keskin nişancı tüfeği Kanas ile başından vurularak şehit düşen polis memuru Haydar Çetin için ikindi namazına müteakip Kocatepe Camii'nde tören düzenlendi. Cenaze törenine şehidin eşi Aysun, annesi Şükran, babası Dilaver, çocukları Eymen (6) ile Emir, şehit yakınları, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milletvekilleri, kuvvet komutanları ve mesai arkadaşları katıldı.

Cenaze namazından önce bir yakını şehidin fotoğrafını öptü, tabutuna sarıldı, asker selamı durdu. 6 yaşındaki Eymen de babasının cenaze namazını kıldı. Namazın ardından helallik alındı. Dua edildiği sırada küçük Eymen uzun süre gözyaşı döktü. Kılınan namazın ardından şehidin naaşı törenle cenaze aracına konuldu. Şehit Haydar Çetin'in naaşı Sincan Çimşit Mezarlığı'na defnedilmek üzere götürüldü.
CİHAN
<< Önceki Haber 6 yaşındaki Eymen, şehit babasının cenaze namazını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER