Yürekleri bir kez de Şehidin babası yaktı

Şehit Yüzbaşı Ali Alkan'ın babası, gözyaşları içinde anlattı.

Yürekleri bir kez de Şehidin babası yaktı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan'ın  babası Hasan Alkan'a, şehadet haberi Osmaniye Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Şefik Atak tarafından verildi. Alkan'ın, ailesinin gönderdiği yiyecekleri alamadan şehit düştüğü açıklandı.


BU İŞE BULAŞANLARIN ALLAH BELASINI VERSİN
4'ü kız 8 kardeşli ailenin en küçüğü olan, bir yarbay bir de başçavuş abisi bulunan şehidin babası, oğlunu 1 yıl önce gördüğünü belirtti. Acılı baba Hasan Alkan, " En son  3 gün önce ayın 19'unda telefonla görüştüm. Benden bir de paket istedi,  yiyecek göndermiştim. Paketi ona ulaşmadan şehit haberi geldi. Benim çocuğum vatan için şehit oldu onun cennette yeri var. Bu işe bulaşanların Allah belasını versin. Ocaklarına ataş düşsün. Ben bu kadar derim. Allah onları da bu durumlara düşürsün." dedi



TAZİYE ÇADIRINI BAŞKA BİR YERDE KURDURMAK ZORUNDA KALDI
1 yıl önce eşini kaybeden baba, Baş Mahallesi Zeytinlik Caddesi'nde 2 odalı kiralık evde  yaşıyor. Acılı baba, taziye çadırını  geniş olması için kızının evinin önüne kurdurdu.





AĞIR YARALANMIŞ, FAKAT HASTANEDE ŞEHİT OLMUŞTU
Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan, Ayvalık Jandarma Karakolu'na saat 21.30 sıralarında PKK'lı bir grup tarafından roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla düzenlen saldırıda  ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.


<< Önceki Haber Yürekleri bir kez de Şehidin babası yaktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER