Adan: AKP iktidarının Türkiye'ye ve millete maliyeti her geçen gün artıyor


ANKARA (CİHAN)- MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, AK Parti iktidarının Türkiye'ye ve millete maliyetinin her geçen gün artığını ve artık çekilmez bir hal aldığını söyledi.

Celal Adan gündemin gelişmelerine ilişkin değerlendirmesinde, hayata geçirilmeye çalışılan tüm kanunların temelinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve AK Parti yöneticilerinin bitmek bilmeyen ihtirasları olduğuna işaret ederek, " Türkiye adeta Sayın Erdoğan'ın ve AKP yöneticilerinin kişisel hırslarının, egolarının ve ihtiraslarının sınandığı bir deney tahtasına dönüştürülmüştür. Bütün Türkiye bu kişilerin siyasi ikballeri için dizayn edilmektedir. Bu ihtiras uğruna vatandaşlarımızın arasına ikilikler, kamplaşmalar sokulmuştur." dedi.

"7 HAZİRAN, BU TİYATRONUN SON BULACAĞI BİR SEÇİM OLACAK"

"Ekonomi lime lime dökülmektedir." diyen MHP'li Adan, sözlerini, "TÜİK'in bütün zorlama ve baştan sona manipülasyon kokan rakamları ile sokağın gerçeği arasında derin uçurumlar vardır. Sorumluyu Merkez Bankası olarak göstermekle, ekonomide bile mağduriyet pozları vermekle bu kötü gidişatın önüne geçilemez. Nutuk atmakla ekonomi yönetilemez. Yıllarca sadece sıcak para, özelleştirme ve rant üçgeninde çevirdikleri ekonomi artık dikiş tutmamaktadır. Bu anlayışın sonucunda millet fakirleşmekte, AKP yandaşları ve soyguncular zenginleşmektedir. Milletimiz AKP tiyatrosunun farkındadır. 7 Haziran seçimleri bu tiyatronun son bulacağı tarihi bir seçim olacaktır." şeklinde tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Adan: AKP iktidarının Türkiye'ye ve millete maliyeti... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER