Adana ASKİ Spor'da galibiyet sevinci


Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor'da, Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi'ni yenmenin sevinci yaşanıyor.
84 – 74 Adana ASKİ Spor'un kazandığı maçta Shavonte Zellous 36 sayı ile yıldızlaşırken, Erlana Larkins 16 sayı, 15 ribauntla oynadı.

Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar, "Kayseri AGÜ takımı hem ligimizin hem Avrupa'nın güçlü ekiplerinden. Çok zor maç olacağını tahmin ediyorduk. Düşündüğümüz gibi sonuna kadar rekabet yaşandı ve iki taraf da maçı kazanabilirdi. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Bizi desteklemeye gelen Adanalı basketbol severlere ve özellikle Şimşekler grubuna teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Maç öncesi Adana ASKİ Spor'un altyapı sporcuları Çanakkale türküsü eşliğinde yaklaşan 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle, "Çanakkale Türkiye Cumhuriyeti'nin Önsözüdür" yazılı bir pankart taşıdı.

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenler için ise saygı duruşunda bulunuldu ve sporcular terörü lanetleyen pankart açtı. CİHAN
<< Önceki Haber Adana ASKİ Spor'da galibiyet sevinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER