Adana ASKİ Spor'dan, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'a ziyaret

Adana ASKİ Spor'dan, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'a ziyaret

Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) takımlarından Adana ASKİ Spor'un ilçe belediye başkanlarını ziyaretleri devam ediyor. Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar, Genel Menajer Fatih Yücel ve Mali Koordinatör İlbars Alpman, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'ı ziyaret etti.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, "Adana ASKİ Spor'un geçtiğimiz sezon yakaladığı başarılar göğsümüzü kabarttı. Dilerim bu sezon da aynı başarıyı gösterirler. Adana'yı Avrupa'da tanıtmaları takdire şayan bir durum. Adana ASKİ Spor için üzerime düşen ne olursa yapmaya hazırım." diye konuştu.

Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar ise "Sarıçam Adana'nın en hızlı gelişen ilçelerinden birisi. Sporla ilgili birçok projemiz var. Bu projelerin uygulama alanlarının en başında Sarıçam geliyor. Gelişmekte olan bir şehre sportif ruhu aşılarsak çocuklarımızı ve gençliğimizi sağlıklı bireyler olarak yetiştiririz." dedi.

Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar ziyaret anısına Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'a adının yazılı olduğu takım forması, takım logolu fincan takımı hediye etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Adana ASKİ Spor'dan, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER