'Adana İşi' filminin özel gösterimi Adana'da yapılacak

'Adana İşi' filminin özel gösterimi Adana'da yapılacak

Kendilerini Robin Hood sanan iki Adanalı kafadarın kahkaha dolu maceralarını konu alan 'Adana İşi' adlı filmin galası 5 Ekim Pazartesi günü saat 16.00'da Adana yapılacak.

Optimum Alışveriş Merkezi Avşar Sineması'nda, oyuncuların da katılımı ile gerçekleşecek özel gösterim için bilet satışları başladı. Yapımcılığını Bilal Kalyoncu'nun, yönetmenliğini Ali Adnan Özgür'ün üstlendiği filmin oyuncuları Murat Akkoyunlu, Melih Selçuk, Aylin Aslım, Hilal Uysun ve Ali Adnan Özgür Optimum'a gelecek. Ünlü oyuncular, Adanalı sinema severlerle saat 15.30'da Avşar Sineması önünde gerçekleşecek kısa söyleşi ve sonrasındaki özel gösterim ile buluşacak.

Adana'da çekilen en yüksek bütçeli film olan Adana İşi, 13 haftalık uzun bir ön hazırlık süreci sonrasında çekildi. Çekimleri, Kürkçüler Mevkii'nde 40 dönümlük eski araba çöplüğünün 'Harikalar Diyarı'na çevrildiği plato ile Adana'nın çeşitli mahallelerinde gerçekleştirildi. Çekimleri 6 hafta süren film, kentin en yüksek bütçeli filmi olarak anılıyor.

1990'lı yıllarda Adana'da gerçekleştirilmiş bir banka soygunundan esinlenerek hazırlanan filmde; dürüst, çalışkan, iyiliksever ve bir o kadar da saf iki arkadaşın maddi zorluklar içinde geçen yaşamlarından kurtulma çabası konu ediliyor. Olay, kendilerini Robin Hood zanneden iki Adanalı kafadarın bankayı soymaları ile başlıyor. Film polis, mafya ve ihtiyar heyeti üçgeninde gelişen komik olaylarıyla izleyenleri kahkahaya boğuyor.
CİHAN
<< Önceki Haber 'Adana İşi' filminin özel gösterimi Adana'da yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER