Adanalı iki sporcu Rio Olimpiyat Oyunları aday kadrosuna çağrıldı


Sırıkla Atlama Milli Takımı ve Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) Adana Bölge Antrenörü İbrahim Halil Aydın, milli sporcular Demet Parlak ile Zeki Cem Tenekebüken'in 2016 yılında Brezilya'da gerçekleştirilecek olimpiyat oyunları aday kadrosuna davet edildiklerini söyledi.

Aydın, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar gözetiminde Rio'ya hazırlanan 75 aday sporcu, 60 antrenör ve 17 doktor, fizyoterapist, diyetisyen, masör ve diğer görevlilerin katılacağı toplantının Erzurum'da gerçekleştirileceğini belirtti. 3 gün sürecek toplantıda antidoping, takım ruhunun oluşması, psikolojik destek, sponsorluk çalışmaları, ergojenik destek ve sağlık, medya ilişkileri ile kurumsal yapı gibi konuların ele alınacağını aktaran Aydın, programın çok yararlı geçeceğine inandığını anlattı.

Erzurum'da ki toplantıya antrenör olarak kendisiyle birlikte Aleksander Smakhin'in de davet edildiğini belirten Aydın, rekortmen atletler Parlak ile Tenebüken'in Rio Olimpiyat Oyunları aday kadrosuna alınmalarına çok sevindiğini ifade etti. 2 sporcunun derecelerini geliştirerek Rio'da yarışmalarını sağlamak istediklerini dile getiren Aydın, yıllar sonra Adana'dan 2 sporcunun olimpiyat aday kadrosuna alındığını hatırlattı.
CİHAN
<< Önceki Haber Adanalı iki sporcu Rio Olimpiyat Oyunları aday kadrosuna... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER