Adanalı şehit, baba evinden gözyaşları ile uğurlandı


Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'lı teröristlerin polis aracına düzenlediği saldırıda şehit olan 3 polisten biri olan Hilmi Bardakçı'nın (41) cenazesi uçakla Adana'ya getirildi. Havalimanında alınan cenaze merkez Yüreğir ilçesindeki Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki baba ocağına getirildi. Burada ağıt ve gözyaşlarıyla karşılanan şehidin cenazesi helallik alındıktan sonra defnedilmek üzere Buruk Mezarlığı'na götürüldü.

'BİZ YANDIK, ALLAH KİMSEYİ YAKMASIN. NE SÖYLESEK BOŞ'

Şehit Hilmi Bardakçı'nın Türk bayrağına sarılı tabutunu mahallesinde babası İsmet Bardakçı ve anne Selver Bardakçı'nın yanı sıra eşi Havva ile oğlu İsmail(10), kızı Zehra(8), kardeşleri ve diğer aile fertleri karşıladı. Şehidin çocukları İsmail ve Zehra Bardakçı ile diğer yakınları acı haberle yıkıldı.

Evlerinin önünde kurulan çadırda, "Yandım" diyerek, taziyeleri kabul eden baba İsmet Bardakçı, torunu Zehra'yı bağrına basarak, "Biz yandık, Allah kimseyi yakmasın. Ne söylesek boş, ne diyeyim. Kurban olayım Allah'a. Takdiri ilahi." sözleriyle gözyaşı döktü.

Tekbir ve salavatlarla kapıda bekletilen şehit Hilmi Bardakçı için helallik alındı. Şehit polisin naaşı yakınlarının gözyaşları arasında defnedilmek üzere Buruk Mezarlığı'na götürüldü. CİHAN
<< Önceki Haber Adanalı şehit, baba evinden gözyaşları ile uğurlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER