Adıyamanlı bayan eskrimciler Avrupa`ya gidiyor

Adıyamanlı bayan eskrimciler Avrupa`ya gidiyor

Adıyamanlı bayan eskrim sporcuları, 14-15 Kasım 2015 tarihleri arasında Almanya'nın Heidenheim kentinde yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Circiut Turnuvası'na katılacak.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyyit Ahmet Bağcı, 14-15 Kasım 2015 tarihleri arasında Almanya'nın Heidenheim kentinde yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Circiut Turnuvası Avrupa Şampiyonası'na Merve Ersoy ve Zeynep Aybala Babar'ın katılacağını açıkladı. İl Müdürü Bağcı, "Adıyaman'da eskrim sporuna ilgi, elde edilen başarılarla birlikte sürekli artıyor. Ayrıca Adıyamanlı kızlarımızın da bu sporu yapmaya başlaması ve kendilerini yetiştirmeleri ile birlikte elde ettikleri şampiyonluklar ve madalyalar bizleri çok mutlu ediyor. Eskrimde Avrupa ve Dünya Şampiyonasına gidecek kadar iyi sporcularımızın olması zaman içerisinde elde ettiğimiz başarıları madalyaya dönüştürerek ilimizi ve ülkemizi dünya çapında kılıç ustalarıyla tanıtmayı başarmıştır. Ben Almanya'da yapılacak olan Avrupa şampiyonasına katılacak olan eskrimci kızlarımıza ve antrenörlerimize şimdiden başarılar diliyorum." dedi.

Mersin'de düzenlenen Yıldızlar Epe Eskrim Türkiye Şampiyonası'nda Adıyaman'ı temsil eden Merve Ersoy, şehre altın madalya kazandırmıştı. CİHAN
<< Önceki Haber Adıyamanlı bayan eskrimciler Avrupa`ya gidiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER