Adliyedeki bıçaklama 'nişan husumetinden' iddiası


Ankara Adliyesi'nde davalı olan iki aile arasında yaşanan tartışma sonrası iki kişi bıçaklandı. Bıçaklanma olayının nişan husumeti nedeniyle yaşandığı ileri sürüldü.

Ankara Adliyesi'nde yaşanan bıçaklama olayının ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Davalı olan 2 ailenin çocuklarının daha önce nişanlı oldukları öğrenildi. Nişanın atılmasının ardından iki aile arasında husumet yaşanması üzerine davalı hale geldikleri öğrenildi.

Yaşanan husumet ile ilgili davanın görülmesine bugün Ankara Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam edilecekti. Ankara Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya kızın yeni nişanlısı da katıldı. Belirlenemeyen bir sebep sonrası iki aile arasında tartışma çıktı.

İddiaya göre yaşanan tartışma sonrası Mehmet S. ve Mustafa S. adli kişiler karşı aileden 2 kişiyi bıçakladı. Bıçaklanan iki kişiden birinin kız babası, diğerinin ise kızın yeni nişanlısının olduğu ileri sürüldü. Bıçaklayan kişinin ise kızın eski nişanlısı olduğu kaydedildi. Bıçaklanan 2 kişi kişinin de hayatı tehlikesinin olduğu kaydedildi.

Ankara Adliyesi'ne ise bıçağın bir kadın tarafından sokulduğu iddia edildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Adliyedeki bıçaklama 'nişan husumetinden' iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER