Adnan Evsen: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik büyük bir gafın altına imza attı


Kayseri Küçük Millet Meclisi İl Temsilcisi Adnan Evsen, AK Parti Sözcüsü eski bakanlardan Ömer Çelik'i kınadıklarını açıklayarak, "AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik büyük bir gafın altına imza attı." dedi.

Adnan Evsen, sosyal paylaşım sitesindeki kişisel hesabından AK Parti hükümetinin İsrail ile ilişkilerin yeniden iyileştirilmesi yönünde atılan adımlar çerçevesinde AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. Evsen, 'Kınıyorum' başlığı ile paylaştığı tepki yazısında, şu ifadelere yer verdi: "Kınıyorum. Bakan Ömer Çelik, büyük bir siyasi gafın altına imza attı. İsrail hakkında 'Dost İsrail' tabiri kullandı. Bilerek mi söyledi, yoksa dili mi sürçtü, bilmiyorum. AK Parti doğru yaptığında yanında yer alacağımızı, yanlış yaptığında ise bunun karşısında duracağımızı söylemiştik. İsrail, bizim için asla dost bir ülke olamaz. İsrail, batılıların kendi suçlarını bastırmak için BM'de bir çok oyunun ardından bir devlet olarak ilan edilip Ortadoğu'nun bağrına bir hançer gibi saplanmış gayr-i meşru ve terörist bir devlettir. Aslında gayr-i meşru ve terörist olduğu için bir devlet bile değildir. Henüz gayr-i meşru olarak kurulmadan önce bile on binlerce Müslümanı katleden, hatta daha 5 sene önce masum ve mazlum Gazze halkına yardım ulaştırmaya çalışan Mavi Marmara gemisinde 10 vatandaşımızı uluslararası sularda yine teröristçe şehit eden zalim ve katil bir ülke, nasıl olur da bizim dostumuz olabilir?

ÖMER ÇELİK ÖZÜR DİLEMELİ YA DA AK PARTİ GEREĞİNİ YAPMALIDIR

İsrail bizim dostumuz ise onun bütün cinayet ve katliamlarına biz de ortak olmuş olmaz mıyız? O zaman biz de katil ve terörist bir ülke olmuş olmaz mıyız? Şu halde kamuoyu oluşturulmalıdır ve her yerde şu dillendirilmelidir. Böylesine vahim bir hatayı yapan Ömer Çelik ya bütün Müslümanlardan özür dileyip sözlerini geri almalıdır. Ya da AK Parti gereğini yapmalıdır." CİHAN
<< Önceki Haber Adnan Evsen: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik büyük bir... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER