Ağrı'da 161 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Ağrı'da 161 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 161 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından kaçakçılığın önlenmesi ve yakalanmasına yönelik il merkezinde yapılan yol uygulamasında M.B. isimli şahsın idaresindeki 46 plakalı çekici ve çekiciye bağlı olan 46 plakalı dorseden oluşan TIR aracı uygulama noktasında durduruldu. Araç sürücüsünün hal ve hareketlerinden şüphelenilerek araçta yapılan arama sonucunda 161 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Araç sürücüsü M.B. isimli şahıs hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında yasal işlem başlatıldı.

Ayrıca, Patnos İlçe Emniyet Müdürlüğü bağlı ekipler tarafından kaçakçılığın önlenmesi ve yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde F.Ç. isimli şahsın sürücülüğünü yaptığı 61 plakalı araç uygulama noktasında durduruldu ve araçta yapılan arama sonucunda 18 bin 300 paket kaçak sigara ele geçirildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Ağrı'da 161 bin paket kaçak sigara ele geçirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER